Je vůbec možné zocelit vaření? Jak lehce. Pomůže vám k tomu kvalitní šéfkuchařský nůž ROOC z patentované výroby. Je vyrobený z kvalitní oceli a potažený speciální ohnivzdornou a nepřilnavou vrstvou. Díky potahovému materiálu je krájení příjemné, hladké a potraviny se na nůž nelepí. Je vhodný pro krájení masa, ryb a zeleniny a s ohledem na šířku čepele ho využijete i na krájení ořechů a bylinek. Nedoporučujeme mýt v myčce. Čistěte teplou vodou a prostředkem na mytí nádobí. Po umytí usušte. Kvalitní nože si říkají o šetrné zacházení, a proto je doporučujeme ukládat do bloku. Blok ochrání čepele a ostří před poškozením. Nože jsou přehledně srovnány a vždy po ruce.
Materiál: nerez ocel potažená teflonovou vrstvou.
Vyrobeno v Turecku.