Kuchařský nůž a velmi univerzální nůž na zeleninu. K nožům je v sadě také dvoustupňový brousek. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu. sada obsahuje: Kuchařský nůž Gourmet – délka čepele 20 cm klíčový nůž v kuchyni na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin Nůž na zeleninu Gourmet – délka čepele 10 cm nejuniverzálnější nůž pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny Brousek na nože dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele – poskytuje leštěné, jako břitva ostré hrany lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň) měkká rukojeť bezpečné a snadné použití použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou. Řada: Gourmet Provedení: Nekované nože