Nádobí TWIN Classic představuje klasické elegantní
hrnce, kastroly a omáčníky s hladkým povrchem odolném proti
poškrábání; vhodné na všechny zdroje tepla a to i včetně indukce.
OBSAHUJE
- kastrol 20 cm, 3 l
- hrnec 16 cm, 2 l
- hrnec 20 cm, 4 l
- hrnec 24 cm, 7 l
- omáčník 16 cm, 1,5 l
VLASTNOSTI SADY NÁDOBÍ ZWILLING TWIN CLASSIC
- jednoduchá údržba
- nerezová ocel 18/10 s matným povrchem
- poklice z nerezové oceli
- sendvičové dno se silným hliníkovým jádrem pro rovnoměrnou a stálou
distribuci tepla
- integrovaná měřící stupnice
- ergonomické rukojeti odolávající vyššímu zahřátí
- vhodné na všechny typy sporáku,včetně indukce
- vhodné do trouby
- lze mýt v myčce, doporučujeme ruční mytí
<hr />
„Sada, na kterou je spolehnutí vždy a všude. Tato klasicky vypadající
sada, kterou mám ve své domácí kuchyni i já, vás nadchne skvělým
výkonem, rychlostí vedení tepla a snadnou údržbou. Dokonalým provedením
třívrstvého sendvičového dna boří mýty o tom, že v nerezovém
nádobí se jídlo připaluje. Ať už je zdroj tepla jakýkoli, nádobí TWIN
Classic funguje bez chyby”.
Zdeněk Pohlreich
<hr />
PÉČE A ÚDRŽBA NÁDOBÍ ZWILLING TWIN CLASSIC
- nikdy nepoužívejte kovové náčiní, ideální materiál je dřevo, plast
nebo silikon
- po uvaření nechte nádobí před čistěním vychladnout
- přípravky v myčce jsou příliš agresivní a mohli by poškozovat
nepřilnavý povrch
- spodní strana hrnce či pánve je při čištění stejně duležitá, jako
vnitřní
POUŽITÍ
- plyn
- sklokeramika
- indukce
- elektrika
- trouba
TiPY PRO CO NEJLEPŠÍ VÝSLEDEK
- snažte se vařit na plotýnce, která nejvíce kopíruje dno nádoby, na
plynovém vařiči by plameny neměly přesáhnout okraj dna
- ideálně nastavená teplota je důležitá nejen pro pokrm, ale také
nepřehřívá nádobu
- začínejte vždy na čistém nádobí, zbytky nečistot zkracují
životnost povrchu a zároveň znehodnocují pokrm