Umožňuje přípravu ztracených vajec, které budou v konečném výsledku vypadat jako od profesionála. Jak na to: 1. Odšroubujte žluté víčko. Potravinovou fólii o rozměru 30 × 30 cm umístěte na spodní díl 2. Vnitřní povrch jemně potřete malým množstvím olivového oleje. 3. Nyní vlijte rozklepnuté vejce. Dle potřeby dochuťte bylinkami nebo kořením. 4. Plastovou fólii přehněte tak, že v ní vejce bude zcela uzavřeno. 5. Zašroubujte horní víčko a odstraňte přesahující fólii. 6. Tvořítko opatrně vložte dnem vzhůru do vroucí vody. Sledujte dobu vaření. 7. V polovině doby vaření tvořítko otočte vidličkou dnem dolů. 8. Vyjměte tvořítko z hrnce a nechte mírně vychladnout. Odšroubujte víčko a vyjměte vejce s fólií. 9. Opatrně odstraňte fólii a servírujte.
Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů