Konec nudnému dochucování jídel, s touto elegantní a praktickou stolní sadou menážek Lamart Taste LT7020 si upravíte každé jídlo přesně podle Vaší chuti. V sadě naleznete slánku a pepřenku k dochucení pokrmů jak v domácnosti, tak gastronomii. Obě nádoby jsou vyrobeny z čirého skla, nerezové oceli a černého plastu. Kořenka na sůl i pepř je vybavena sypacím otvorem pro pohodlné a jemné dochucování jídel, tak aby se Vám nestalo, že se koření uvolní naráz. Nádoby jsou pak doplněny o závit v horní části se snadným odkroucením, taky abyste mohli snadno doplnit potřebné koření. Nechybí ani možnost snadného otevření / uzavření slánky s pepřenkou, aby koření neztrácelo aroma. Samotný stojánek je vyroben z kvalitního černého plastu, který je elegantně doplněn o prvky v nerezové oceli. V případě zašpinění je možné skleněné nádoby mýt v myčce na nádobí, plastové části a stojánek se doporučuje mýt ručně. Provedení s možností uzavření navíc prodlužuje životnost koření. Pro pohodlné ochucení Vašich pokrmů se doporučuje plnit nádoby maximálně 1 cm pod okraj. V balení naleznete nejen stojánek, ale i slánku s pepřenkou s objemem 95 ml. Elegantní sada slánky s pepřenkou z kvalitních materiálů Lamart Taste, nesmí chybět v žádné kuchyni ani jídelně. Koření není obsahem balení! Vlastnosti sady menážek Lamart Taste LT7020 Praktická stolní souprava slánky a pepřenky určena pro domácnost i gastronomická zařízení Kořenky vyrobeny z nerezavějící oceli a skla Stojánek vyroben z plastu a nerezavějící oceli Plastové části myjte vždy ručně Pro plnění nebo používání otevřete nebo uzavřete pootočením nerezového víčka nebo silikonového prstence Rozměry stojánku: 15 × 8 × 16 cm Obsah balení: 2× kořenka o objemu 95 ml – Ø5,6 cm x 11,5 cm 1× stojánek Značka Lamart by Piere Lamart reprezentuje širokou škálu moderního a cenově dostupného kuchyňského náčiní a nádobí pro hravé vaření, přinášející do Vaší kuchyně lehkost, kvalitu a vytříbený styl díky svému kvalitnímu zpracování a modernímu designu inspirovanému filozofií hravého vaření bývalého francouzského šéfkuchaře Piera Lamarta.