Výrobce | Forged |
Materiál | Japonská ocel VG10 |
Materiál | Dřevo |
Doba záruky | 10 let |
Délka čepele | 20,5 cm |
Tvrdost | 60 Rockwell |
Tloušťka čepele | 2 mm |
Rukojeť | Kořenové dřevo |
Úhel broušení | 18° |
Hmotnost | 170 g |
Dárkové balení | Ano |
Ruční kování | Ano |
Země původu | Nizozemsko |
Série | Katai |
Předností porcovacího nože z kolekce Katai je jeho ruční kovaní v pěti vrstvách z vysoce kvalitní japonské oceli VG10. Jedinečný design je doplněn rukojetí, která je vyrobena z kořenového dřeva, které se lisuje, ošetřuje pryskyřicí, a nakonec ručně vyřezává. Nůž má hladkou čepel dlouhou 20,5 cm a umožňuje tak snadné a přesné porcování velkých kusů masa, ale můžete jej využít i na porcování mas tepelně upravených anebo na zeleninu či ovoce, případně jeho pomocí vyrobíte například i tenké plátky lososa anebo carpaccia. Balení Nůž je zabalen v luxusní dárkové krabici z páleného dřeva, součástí balení je i návod pro správnou údržbu nože, záruka na nůž je 10 let. Náš tip Abyste měli svůj nůž vždy pořádně ostrý, doporučujeme Vám k němu originální ocílku z kolekce Katai pro pravidelné broušení. Ochrana a údržba vašich nožů jsou velice důležité. Pro optimální ochranu čepele jsou v nabídce kožená pouzdra. Surový vzhled hnědé kůže z nich dělá dokonalý doplněk každého nože. Ke stažení Návod pro údržbu nože