Materiál rukojeti | Plast |
Délka ostří | 26 cm |
Země výroby | Německo |
Tvrdost | 57 HRC |
Výrobce | Zwilling |
Kovaný nůž | Ano |
Nože Professional S jsou tradiční celosvětově známé nože se třemi nýti. Díky své tipické střence jsou tyto vyhledávány jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Rukojeť je černá a ze syntetického materiálu. Nůž je optimálně vyvážen, a stejně jako u ostatních nožů Zwiling, je kladen vysoký důraz na to, aby perfektně padnul do ruky.
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné
kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se
hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a
plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s vetšími kusy ovoce.
Vlastnosti plátkovacího nože Zwilling Professional S
<hr />
„Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Kvalitní a ostré nože jsou něco, bez čeho se jakýkoliv kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně”.
Zdeněk Pohlreich
<hr />
Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří
Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce