Materiál rukojeti | Plast/bambus |
Délka ostří | 23 cm |
Země výroby | Japonsko |
Tvrdost | 58 HRC |
Výrobce | Kai |
Použití nože | Maso |
Použití nože | Porcování |
Použití nože | Filety |
Použití nože | Velké ovoce |
Použití nože | Citrusy |
Použití nože | Dorty |
Použití nože | Sushi |
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné
kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se
hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a
plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.
Vlastnosti plátkovacího nože KAI Wasabi Black