Materiál rukojeti | Syntetický materiál |
Délka ostří | 20 cm |
Země výroby | Německo |
Tvrdost | 57 HRC |
Výrobce | Zwilling |
Kovaný nůž | Ano |
O noži** TWIN Four Star II** lze hovořit také jako o znovuzrození legendy. Nerezová koncovka s laserem vytvořeným logem, kterou nůž dostal, nemá jen designový účel, ale také dává noži velmi přesnou rovnováhu pro větší bezpečnost. Rukojeť je v černé barvě a z nerezové oceli. Prodloužený okraj zabrání tomu, aby nůž vypadl z ruky; je velmi pohodlný a rukojeť velmi oceníte při dlouhé práci. Na základě těchto kvalit je vyhledáván profesionálními kuchaři.
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné
kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se
hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a
plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s vetšími kusy ovoce.
Vlastnosti plátkovacího nože Zwilling Four Star II
<hr />
„Nože Zwilling jsem si oblíbil už před desítkami let, a stejně jako nádobí od této značky, mne doprovází na každém kroku. Maso, steaky, ryby, zeleninu a mnoho jiného připravuji výhradně s těmito noži. Ať už se jedná o jakoukoliv řadu, vždy je kvalitně zpracovaná a nože se perfektně drží v ruce”.
Ondřej Mikoláš | Foodbloger
<hr />
Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří
Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce