Pánev wok z ušlechtilé oceli Vaření a smažení, dušení a pečení – a samozřejmě také servírování: pánev wok patří k základnímu vybavení asijské kuchyně, avšak díky své univerzálnosti skvěle poslouží i při přípravě jiných pokrmů. Vícevrstvé sendvičové dno zajišťuje optimální ukládání tepla a kvalitní nepřilnavý povrch GREBLON® C3+ zesílený keramickými částečkami zamezuje připékání a přichycování pokrmů, snadno se čistí a je ideální na přípravu pokrmů s malým množstvím tuku. Díky skleněné poklici budete mít neustále přehled o postupu vaření. Vyjímatelný rošt umožňuje obzvlášť šetrnou přípravu jídla v páře. Pánev wok z nerezové ušlechtilé oceli je vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukčních varných desek. Pánev wok lze použít i v troubě, avšak pouze do teploty 180 °C. Barva: Stříbrná Vnitřní povrchová úprava: antracitová Poklice: průhledná Materiál: Ušlechtilá ocel 18/10 Poklice: bezpečnostní sklo Rozměry: Průměr cca 36 cm, s úchyty cca 46,5 cm Výška bez poklice a úchytů cca 10 cm Silné sendvičové dno cca 0,5 cm Příslušenství: Včetně mřížkovaného roštu a návodu k používání GREBLON® C3+ Vylepšená nepřilnavá povrchová úprava GREBLON® C3+ v novém, brilantním designu je výrazně odolnější proti poškrábání. Navíc tím, že je vyrobena bez použití PFOA a APEO, zásadně přispívá k tématu trvalé udržitelnosti. Indukce Indukce – přehled největších výhod Teplo je produkováno již po velmi krátké době Teplo je přesně dávkováno – podobně jako u plynového sporáku, ovšem bez otevřeného plamene Teplo není vyzařováno po celé varné desce: zahřívá se pouze nádobí vhodné pro tento typ desek, a to v případě, že přijde s varnou deskou do kontaktu Šetří energii: kratší doba vaření, deska se zahřeje jen v určité části a na určenou dobu Indukce – rychlejší a energeticky úsporné vaření Energie, kterou produkuje magnetické pole uvnitř sporáku, je přenášena do spodních částí hrnců, kde je přeměňována na teplo. Pokud indukční varnou desku necháte omylem zapnutou, bude hřát pouze v případě, že s ní přijde do kontaktu dno hrnce nebo pánve. Ušlechtilá ocel 18/10 Speciálně zušlechtěná ocel s dlouhou životností: nerezaví, snadno se udržuje, je tvarově stabilní a odolná vůči vysokým teplotám. Ideální na přípravu a servírování asijských i jiných specialit Kvalitní nepřilnavý povrch GREBLON® C3+ zesílený keramickými částečkami – ideální na přípravu pokrmů s malým množstvím tuku, zabraňuje připékání a přichycování pokrmů a snadno se čistí Se skleněnou poklicí pro praktické vaření Včetně odnímatelného roštu na vaření v páře Vhodná pro všechny druhy sporáků včetně indukčních varných desek Vícevrstvé sendvičové dno pro optimální ukládání tepla Z nerezové ušlechtilé oceli 18/10 Vhodná do trouby do teploty 180 °C