<H4>POPIS Raymond Blanc je francouzský šéfkuchař, který již po 31 let drží se svou restaurací Le Manoir aux Quat'Saisons 2 Michelinské hvězdy. ** Získal také **Řád britského impéria a nespočet dalších ocenění. Své zkušenosti z kuchyně se rozhodl zúročit při výrobě kvalitního nádobí a příslušenství tak, aby se jemu samotnému s ním dobře vařilo. Důvěřujte zkušenostem a úsudku muže, který toho v kuchyni dokázal opravdu mnoho.
Pánev na smažení Raymond Blanc , jak již název napovídá, bude vašim nepostradatelným pomocníkem při každém smažení . Díky trojité nepřilnavé vrstvě z teflonu se vám na ní nic nepřipálí , a to ani pokud nepoužijete ani trošku oleje . A tudíž můžete smažit zdravě a budete mít dobrý pocit z toho, že** uděláte i něco pro své zdraví** . Pánev se rovnoměrně ohřívá po celém svém povrchu a díky dnu z nerezové oceli ji lze použít na** všech typech vařičů** včetně populární indukce . Rukojeť je pohodlná díky potahu ze silikonu a přináší pevný a zároveň bezpečný úchop . Pánev můžete rovněž používat v troubě , jelikož je tepelně odolná až do teploty 180°C .
SPECIFIKACE Průměr: 24 cm
**Výška: ** 4 cm
**Hmotnost: ** 1,1 kg
Materiál: tvrdě eloxované tělo z hliníku, dno z nerezové oceli a nepřilnavý trojvrstvý povlak z teflonu, silikonové držadlo
Barva: černá
Země původu: Velká Británie
Záruka: doživotní
VÝHODY A NEVÝHODY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD></TD> <TD>
Tvrdě eloxované tělo je robustní a má dlouhou životnost.
Díky teflonové vrstvě se nic nepřichytí k povrchu nádoby, ani pokude se pokrm lehce připálí.
Při vaření je možné používat i kovové nástroje.
Lze vařit i s minimálním použitím tuku aniž by se něco připálilo. Jídla tak mohou být zdravější.
Rukojeť jsou potažena měkkým materiálem, který zajišťuje pohodlné, ale pevné uchopení.
Velmi snadno se čistí.
</TD> </TR> <TR> <TD></TD> <TD>
Nelze používat pro přípravu pokrmů v troubě při teplotách vyšších než 180°C
</TD> </TR> </TBODY> </TABLE> PRAKTICKÉ RADY Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku i indukci
Vhodné do trouby: Ano, maximální teplota do 180°C<BR /> Vhodné do myčky: Ano
<P>Při použití v troubě používejte pro manipulaci s nádobím chňapky. Nádobí prudce neochlazujte, aby nedošlo k poškození vlivem teplotního šoku. K čištění nepoužívejte abrazivní (brusné) houbičky či…