Nůž na sýr Gourmet Solingen
Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Speciální leptání na čepeli nože zabraňuje přilepení sýru k čepeli Gourmet jsou kvalitní nekované nože za příznivou cenu Tvrdost: 56 Rockwell Nože jsou broušeny speciální technologií broušení zaručující extrémní ostrost nožů Každé jednotlivé ostří je kontrolováno laserem a proto je extrémě ostré Nože jsou optimálně vyváženy, a proto je minimalizována únava při práci Gourmet má ergonomickou střenku ze syntetického materiálu spojenou 3mi pevnými nýty Oproti kovanému noži jsou tyto nekované nože Gourmet lehčí
Délka čepele: 32 cm
Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály.Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů.Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky.Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma.