Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým, vlnitým ostřím a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP – Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100°C a lze je mýt v myčce.Barevné nože Swiss Classic oživí každou kuchyni!.
Zoubkovaný nůž na steak – délka čepele 12 cm
Společnost Victorinox má více než 1 000 zaměstnanců a je tak největším výrobcem nožů a nástrojů v Evropě. Každý den se v továrně v Ilbachu vyrobí přibližně 34 tisíc švýcarských důstojnických nožů a až 100 různých modelů, 38 tisíc jiných kusů kapesních nožů a také 30 tisíc nožů pro domácnost a kuchyně. 90 % výroby je vyváženo do více jak sto zemí po celém světě.