Materiál rukojeti | Syntetický materiál |
Délka ostří | 13 cm |
Země výroby | Německo |
Tvrdost | 57 HRC |
Výrobce | Zwilling |
Použití nože | Zelenina |
Použití nože | Malé ovoce |
Použití nože | Brambory |
Použití nože | Houby |
Použití nože | Jahody |
Použití nože | Rajčata |
Nůž Twin Point je všestraný nůž pro domácí kuchyně. Předností tohoto nože je použití kvalitní ocele, ze které se vyrábí veškeré nože Zwilling. Nůž tak disponuje perfektním ostřím a vynikajícím poměrem cena/výkon. Černá rukojeť je opatřena logem Zwilling a její protiskluzový povrch zabraňuje vyklouznutí z ruky.
Nůž na rajčata jak už sám název napovídá, hodí se nejen na krájení
tvrdých i měkkých rajčat, ale také na ovoce se slupkou a na krájení
salámů a sýrů.
Vlastnosti nože na rajčata Zwilling Twin Point
Údržba a práce s noži Zwilling
Aby nůž zůstal ostrý a vydržel vám dlouhé desítky let, přikládáme několik rad, které prodlouží nejen životnost, ale pomohou k tomu, aby se vám s nožem vždy dobře krájelo.
Broušení nožů Twin Point
Pro nože Twin Point můžete využít jakoukoliv ocílku z naší řady, doporučujeme ovšem diamantovou ocílku v délce 26 cm, která je dostatečně dlouhá a ostření bude pohodlné. Její povrch navíc dokáže ostří lehce zbrousit, což u ocílek není standardem.