Materiál rukojeti | Plast/bambus |
Délka ostří | 15 cm |
Země výroby | Japonsko |
Tvrdost | 58 HRC |
Výrobce | Kai |
Použití nože | Porcování |
Použití nože | Příprava ryb |
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Deba nůž je jednostranně broušený nůž s velmi pevným a mohutným
hřbetem, což se také odraží na váze. Je určen zejména na porcování a
filetování ryb a masa, ale také pro sekání menších kostí. Vzhled čepele
kombinuje Gyuto a Santoku nůž. V Evropě Deba nůž není příliš
známý.
Vlastnosti nože Deba KAI Wasabi Black