Multifunkční hrnec Salente Ario ARIOCZ Tři režimy použití Salente ARIO spojuje tři způsoby přípravy pokrmů v jednom moderním zařízení. Hrnec můžete použít jako tlakový, pomalý nebo jako multifunkční horkovzdušnou fritézu. Jednotlivé režimy se liší podle použitých pokliček. V jednom hrnci si snadno a rychle připravíte guláš, vývar i dozlatova usmažené hranolky bez použití oleje! Režim fritézy Když na hrnec nasadíte nástavce pro fritézu, tak se z něj rázem stane horkovzdušná trouba, ve které připravíte svoje oblíbené jídlo zdravě, bez přepáleného oleje nebo tuku. Kapacita nádoby umožňuje přípravu menšího kuřete, nebo hranolek. V hrnci se dá snadno i upéct menší koláč. Nedělní oběd za pár minut Po vložení nerezové nádoby na přílohy uvaříte v hrnci hlavní chod i s přílohu naráz! Nedělní oběd – brambory a maso s omáčkou připravíte tak, že vložíte brambory do košíku s vodou, položíte na stojánek a do spodní části vnitřního hrnce vložíte maso s omáčkou. Jídlo je za pár minut hotové. Hrnec vše ohlídá sám a vy ušetříte spoustu času. Hrnec má také funkci časovače a nastavitelnou teplotu. Pro pomalé vaření si můžete zvolit teploty 60–70°C, 70–80°C a 80–95°C a pro restování 100°C, 120°C a 140°C. Pomalé vaření Pokud nasadíte skleněnou pokličku, můžete v hrnci restovat nebo ohřívat pokrmy. Snadno připravíte základ na vynikající guláš. Pokud jste milovníky tzv. pomalého vaření, pomocí pokličky se z hrnce stane rázem pomalý hrnec, který využijete na přípravu výtečného domácího vývaru.