Výrobce | Microplane |
Barva | Zelená |
Rozměry struhadla | 24,5 x 6 x 2 cm |
Struhadlo na citrusovou kůru Microplane má speciálně navžené ostří , které vám umožní nastrouhat jen žádanou svrchní část kůry . Struhadlo má zvětšenou pracovní plochu s ostřím z chirurgické nerezové oceli , která je ošetřena patentovanou technologií fotoleptání pro** extrémní dlouhotrvající ostrost** . Na konci ergonomické rukojeti s měkkým úchopem jsou navíc dvě různě široké zdobící čepele .
Rozměry struhadla: 24,5 × 6 × 2 cm
Pro maximální ochranu při strouhání doporučujeme zakoupit si k tomuto struhadlu také Microplane bezpečnostní rukavici na strouhání.
Výhody a nevýhody <ul class=„vyhoda“>- ostří z chirurgické nerezové oceli, ošetřené fotoleptáním pro extrémní a dlouhotrvající ostrost
<ul class=„nevyhoda“>- pořizovací cena se může zdát vyšší, vyváží ji ale kvalita použitých materiálů a zpracování
Líbí se vám produkty Microplane ? Prohlédněte si naši
nabídku.
Nejostřejší struhadla na světě Společnost Microplane jednoduše využila
svých zkušeností s výrobou špičkových řezných nástrojů, pro něž
používala techniku chemického fotoleptání , umožňující
vytvořit dokonalé ostří. Ve srovnání s běžnými lisovanými struhadly
jsou daleko ostřejší a díky tomu snadno nastrouhají tvrdé i měkké
potraviny bez potrhání či rozdrolení.
Nejde však pouze o technologie. Microplane sbírá
i světové ceny v oblasti užitého designu. V čele stojí
čtyřboké struhadlo . Sortiment výrobků
Microplane brzy oživují svěží barvy a nové produkty.
Mistrovství v ostrosti vyhrávají třeba mlýnek na sýry, tenderizér na
maso, struhadlo na plátkování nebo přípravu nudliček julienne. Bez velké
námahy bude brzy jedna jako druhá.
Proč právě Microplane?
<h4>Microplane – od opracování dřeva až do kuchyně
Tradice americké firmy Microplane se datuje od konce šedesátých let dvacátého století. Splečnost se původně zaměřovala na výrobu nástrojů k opracování dřeva a přechod do kanadských kuchyní byl vlastně dílem náhody. Psal se rok 1994. Staré struhadlo jedné kanadské hospodyně dosloužilo uprostřed přípravy pomerančového dortu, a tak sáhla po truhlářské rašpli z manželovy dílny. A jaký div – pomerančová kůra se v mžiku proměnila v jemné proužky, lehké jako sněhové vločky. A tak byly položeny základy budoucího úspěchu struhadel Microplane . Na trh byla uvedena zcela nová řada kuchyňských struhadel určených pro domácí i profesionální použití.
Úspěh na sebe nenechal dlouho čekat – za pět let psal o rostoucí oblibě struhadel mezi předními šéfkuchaři jeden z nejprestižnějších světových deníků The New York Times, za další tři roky vznikla řada struhadel Microplane , určená do profesionálních kuchyní.