Ideální mísa na šlehání vaječných bílků. Díky měděnému povrchu, který reaguje s bílky během šlehání, vznikne mnohem stabilnější sníh než v běžné misce. Kulaté dno je optimální pro míchání ingrediencí z Vašeho receptu. V nabídce jsou mísy ve dvou provedeních – s bronzovým uchem pro větší stabilitu nebo s bronzovými kroužky na zavěšení. Na odložení je pak ideální nerezový stojan, který se prodává zvlášť.
Postup:
Měď reaguje s bílkem a uvolňuje ionty, které zabraňují přešlehání. Vaječný bílek našlehaný v měděné míse je lehce nažloutlý a stabilnější než při šlehání v míse z jiného materiálu.
pokud se vám jídlo přichytne na vnitřní straně, nechejte jej odmočit v horké mýdlové vodě <LI>během času se při používání mění barva mědi, je to přirozený jev, který nemá žádný vliv na vlastnosti materiálu <LI>pro obnovu lesklého měděného povrchu používejte čisticí pastu na měď „Copperbrill“, pro více informací <FONT color=#d02b00>klikněte zde</FONT> <LI>měděné nádobí není vhodné do myčky nádobí! Mycí prostředky v myčce jsou velmi agresivní a výrazně snižují životnost nádobí
Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů