Lis na hamburgery Pro Kromě steaků by na každé nezapomenutelné grilovačce neměly chybět domácí burgery! Nejsou složité, jak si řada lidí myslí, zkuste je jednou a stanou se stálicí na vašem gril-menu. Neoddiskutovatelným základem je zajistit kvalitní maso. Vytvarování požadovaného tvaru a stejné tloušťky masa však dokáže pořádně potrápit. S tímto lisem na hamburgery připravíte perfektně vytvarované hovězí mleté maso. Značně vám usnadní a urychlí přípravu dokonalých hamburgerů o hmotnosti 100 až 300 g. Svými rozměry o průměru 11 cm s výškou prstence 6 cm se perfektně hodí pro standardní a XL housky na burgery. Teď už jen skvělé domácí housky . Postup: Těsně před grilováním dobře namelte hovězí maso s obsahem cca 20% tuku. Maso na hamburger předem neochucujte! Odvažte podle libosti 100–300g, vytvarujte kouli a položte ji na pracovní prkénko. Položte na kouli kroužek z lisu a přimáčkněte pokličkou lisu. Pomocí špachtle je pak umístěte na rozpálený gril. Přednosti:
naprosto identické – vahou i tvarem – maso na hamburgery rychlé a jednoduché tvarování hamburgerů (100–300 g) výrobek z kvalitní nerez oceli
Parametry: