Hluboká koláčová forma Emile Henry s tradičním tvarem je vhodná na přípravu sladkých i slaných koláčů. Keramická forma je ideální pro rovnoměrné vedení a držen tepla. Pokrm je tak možné servírovat rovnou z formy, která udrží koláč teplý po celou dobu konzumace.
Každý produkt rodinné značky Emile Henry je od roku 1850 vyráběn
ručně z přírodních materiálů – výhradně burgundské hlíny, písku
a vody. Keramika je s glazurou pálena při 1100°C, nadobí si tak zachová
nejen svojí barvu, ale také pevnost a odolnost.
Vlastnosti formy na koláč Emile Henry
<hr />
„Formy Emile Henry ráda používám na servírování pokrmů přímo na stole, protože nejen chuť a vůně, ale i samotný vzhled a servis dělá pokrm lákavější. Toto servírování zároveň vytvoří krásnou rodinnou atmosféru.“
Martina Lancigerová | Blog o vaření a jídle Vařeniště.cz
<hr />
Údržba formy Emile Henry
<p></p>