Hořkosladkou chuť karamelové krusty vystřídá při druhém kousnutí bohaté rumovo-vanilkové aroma. Francouzské bábovičky Canelé jsou doslova magické. Už na ně nemusíte do francouzského pekařství, s pečící formou Master Class je zvládnete i doma.
Zátěžová uhlíková ocel snese téměř vše. Je pevná, nekroutí se, odolává teplotě do 220 °C, rovnoměrně rozvádí teplo a zvládne uložení v chladničce nebo mrazáku. K dokonalým bábovičkám vám dopomůžou 2 vrstvy nepřilnavého povrchu Quantum II. Nejen, že se k nim těsto nepřichytí, ale zlehčí vám finální vyklepnutí. Ve formě zvládnete naráz upéct 9 báboviček o rozměrech 5×5,5 cm.
Formy Master Class myslí na to, že si budete chtít vychutnávat jeden z nejoblíbenějších francouzských moučníků a ne se zdržovat s čištěním. Proto jsou vhodné do myčky, ale i v ruce zabere údržba jen pár minut.
Forma Master Class na bábovičky Canelé: