Materiál | smaltovaná ocel |
Určení | na chléb |
Druh | hranaté |
Hmotnost | 585 g |
Barva | černá |
Výška | 8,5 cm |
Délka | 30 cm |
Vhodné do myčky | ne |
Vhodné do trouby | ano do 250 °C |
Výrobce | Kaiser |
</p> <h4 id=„ikonky“>** POPIS** <p>Forma na chléb z kolekce La Forme Plus od výrobce Kaiser má délku 30 cm a výšku 8,5 cm. Forma je vyrobena z velmi kvalitního a odolného materiálu .Má dvojitý keramický nepřilnavý povrch , a tak velmi snadno uvolníte upečený chléb od formy. Je vhodná například na srnčí hřbet, teriny, chléb atd. Forma je odolná proti poškrábání při krájení .
Má elegantní design, je vyrobena z inovativních materiálů a splňuje nejvyšší nároky při pečení. Forma má mimořádně nepřilnavý povrch. Formy z kolekce La Forme Plus i po několika letech používání vypadají stále jako nové. Společnost Kaiser poskytuje na nepřilnavý keramický povrch KAIRAMIC® mimořádnou záruku až 10 let. SPECIFIKACE Délka: 30 cm
Výška : 8,5 cm
Hmotnost : 585 g
Barva : černá
Materiál : keramický povrch KAIRAMIC®, smaltované
ocelové dno
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Forma na pečení chleba je vyrobena ze
smaltované oceli.
Má mimořádně nepřilnavý dvojitý keramický povrch .
Forma je odolná proti poškrábání při krájení .
Upečený chléb velmi** snadno vyklopíte z formy** .
Má moderní design, vyrobena z velmi kvalitních materiálů a splňuje
nejvyšší nároky pro pečení.
</td> </tr> </tbody> </table>
PRAKTICKÉ RADY Vhodné do trouby: Ano do 250 °C
Vhodné do myčky : NE, pouze šetrné ruční mytí.
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/e51LmiPQZrs“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
</p> CELOZRNNÝ CHLÉB BEZ HNĚTENÍ <p>**Ingredience
** 3 hrnky (708 ml) teplé (ne horké )vody, 1 lžíce sušeného droždí, 1 lžíce cukru, 1 lžíce rostlinného oleje (např. slunečnicový, řepkový), 1 lžíce octa, 3 hrnky (375 g) hladké pšeničné nebo hladké špaldové mouky, 2,5 až 3 hrnky (324 – 389 g) hrnky celozrnné pšeničné mouky, 1 až 1,5 lžíce soli, oříšky, semínka podle chuti
Postup
3.**Přikryjte čistou utěrkou a nechte na teplém místě kynout okolo 30 – 40 minut, dokud nezdvojnásobí svůj objem.
4. Předehřejte troubu na 185 °C. Pomocí stěrky přesuňte těsto do formy na chléb (těsto vám vyjde na 2 bochníky). Povrch ještě posypejte semínky a dejte péct přibližně na 50 minut, dokud není chléb na povrchu zlatohnědý. Že je chleba hotový, poznáte také na první pohled jednoduše tak, že se odchyluje od stěn formy a vzniká po obvodu malá skulina. Jakmile chléb vyndáte z trouby, můžete jej hladce vysunout na mřížku, kde krásně vychladne, aniž by se zapařil. Pro kontrolu, zda je chléb již upečený, zaklepejte na spodek chleba, měl by znít dutě.
Zdroj receptu a obrázku k receptu: https://kitchenette.cz/…-bez-hneteni
CO DÁL?** Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a
pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Kaiser nebo na podobné produkty dalších značek.