JOSEPH JOSEPH GoAvocado – nástroj na avokádo.
Praktický nástroj umožňující oloupat, odpeckovat, vykrojit a naplátkovat
avokádo.
</p> Velikost: 6,6 × 1,8 × 18 cm
</p>
Nástroj obsahuje skládací plastový nožík, nerezový odstraňovač pecky a
plátkovač.
Výrobek lze mýt v myčce.
Umožňuje přípravu ztracených vajec, které budou v konečném výsledku vypadat jako od profesionála.
Jak na to: 1. Odšroubujte žluté víčko. Potravinovou fólii o rozměru 30×30cm umístěte na spodní díl dle obrázku (užívejte certifikované fólie s odolností do 100°C). 2. Vnitřní povrch jemně potřete malým množstvím olivového oleje. 3. Nyní vlijte rozklepnuté vejce. Dle potřeby dochuťte bylinkami nebo kořením. 4. Plastovou fólii přehněte tak, že v ní vejce bude zcela uzavřeno. 5. Zašroubujte horní víčko a odstraňte přesahující fólii. 6. Tvořítko opatrně vložte dnem vzhůru do vroucí vody. Sledujte dobu vaření. Pozor – pára vás může opařit, nenechte vodu vyvařit. 7. V polovině doby vaření tvořítko otočte vidličkou dnem dolů. 8. Vyjměte tvořítko z hrnce a nechte mírně vychladnout. Odšroubujte víčko a vyjměte vejce s fólií. 9. Opatrně odstraňte fólii a servírujte. Tekutý žloutek – 6 minut (v polovině doby vaření obraťte). Měkký žloutek – 8,5 minuty (v polovině doby vaření obraťte). Pevný žloutek – 11 minut (v polovině doby vaření obraťte). Doby vaření jsou orientační – stanovené pro vaření středně velkých vajec (58g) skladovaných při pokojové teplotě. Dobu vaření přizpůsobte vlastním podmínkám. 1 minutu vaření přidejte, bylo-li vejce vyjmuto z chladničky.