Japonský nůž Chai Dao CLASSIC Solingen s dutě vroubkovaném ostří s kapsy vzduchu, díky kterým se extra tenké či měkké plátky nepřilepí na ostří nože. Díky mírnému zakřivení čepele je nůž Chai Dao ideálním na řezání, krájení a sekání na kostky.Dokonalé vyvážení nože spolu je s inovativním designem čepele a rukojeti Vám umožní velice pohodlnou práci a jednoduché krájení všech potravin.CLASSIC je série nožů, která se dělá již dlouhá léta a padne skoro do každé ruky.Kovaný nůž je vyhotoven z jednoho kusu ušlechtilé nerezové oceli.Nože jsou broušeny speciální technologií broušení zaručující extrémní ostrost nožů.Mají tvarovanou rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení vyrobenou z vysoce nárazuodolného syntetického materiálu.Čepel je spojena 3 nýty, které zaručují dokonalou pevnost.
Chai Dao japonský nůž – délka čepele 17 cm
Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály.Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů.Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky. Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma.