Hranatá zavařovací sklenice o objemu 1 litr, vhodná i pro domácí kvašení zeleniny.. Sklenice na zavařování novoce a zeleniny, na uskladnění suchých potravin nebo na přípravu kysaného zelí, nakládaných okurek, tradičního kimči nebo libovolné směsi fermentované zleniny. S tímto výrobkem si velice rychle a snadno doma vytvoříte vynikající dobroty napěchované probiotiky a vitamíny. Nakrájenou zeleninu promíchejte se solí (cca 10–15g na kilogram), dobře promíchejte a namačkejte do nádoby, uzavřete a nechte kvasit cca 10 dnů při pokojové teplotě. Čím nižší teplota, tím pomalejší kvašení. V pokojové teplotě doporučujeme dělat častěji menší množství, po několika měsících může zelenina překysat a být více kyselá. Průměr : 11,5 cm
Výška: 15 cm, šířka 11,5 cm
Objem: 1 litr