Výrobce | Royalty Line |
Stav | Nový |
Barva | Černá |
Příkon | 1000 W |
Objem nádoby | 1,8 l |
Typ fritování | Horký vzduch |
Výrobce | Royalty Line |
Horkovzdušný fritovací hrnec Royalty AF-1000 je skutečnou revolucí ve zdravém stravování . V Německu či Belgii již patří ke standardnímu vybavení každé domácnosti.
SMAŽENÍ BEZ POCITU VINY
Přestaňte si ubližovat tukem . Že tuk není nic extra pro zdraví, o tom není pochyb. Běžný fritovací hrnec ho k provozu potřebuje zhruba půldruhého litru. Ten tuk nezmizí – část se ho usadí v těle strávníků, část je třeba vždycky někam vylít a část vám pěkně zapatlá kuchyň. Díky horkovzdušnému friťáku nepotřebujete prakticky žádný olej. Třeba takové hranolky , upřímně, kdo je nemá rád? Jenže při jejich konzumaci tělo nejásá. Naopak kdo jásá, jsou děti . S AirFryerem mohou jásat všichni, hranolky připravíte s minimem tuku a jsou stejně zlatavé a křupavé jako z klasického „friťáku“, ale nejméně o polovinu zdravější.
**NEJEN HRANOLKY, ALE TAKÉ KVĚTÁK, ŘÍZKY, ŠPÍZY A DALŠÍ POCHUTINY, KTERÉ JSTE ZVYKLÍ FRITOVAT – NYNÍ PŘIPRAVÍTE VÝRAZNĚ ZDRAVĚJI S HORKOVZDUŠNÝM FRITOVACÍM HRNCEM AF-1000
**
Hranolky to však zdaleka nekončí! Mnozí milují třeba smažený květák . Proč si ale celkem zdravé jídlo pohřbít v přepáleném oleji, když to jde jinak ? U květáku trochu tuku budete potřebovat – můžete však použít kvalitní olivový, lněný, sezamový, slunečnicový… jakýkoliv olej, těch pár lžic vám díru do rozpočtu neudělá a tělu vyloženě** prospějí** . Květák, ale třeba i žampiony obalíte klasicky v mouce a ve vajíčku. Do misky se strouhankou však před vložením pokrmu přimíchejte pár lžic oleje a promíchejte vidličkou. Množství je na vás. Po deseti minutách při cca 160°C se vytvoří krásně křupavá krustička !
FRITOVACÍ HRNEC O OBJEMU 1,8 LITRU JE VELMI KOMPAKTNÍ!
Horkovzdušný fritovací hrnec je i pěkně kompaktní a se s ním snadno manipuluje a nezabere mnoho místa. Může se hezky vyjímat u vás v práci v kuchyňce, doprovázet vás na chatu a všude tam, kde se nechcete vzdát lehkých a chutných pokrmů!
To je jen několik příkladů z mnoha a mnoha dalších, jak použít vzduchový fritovací hrnec s moderní technologií cirkulace horkého vzduchu k přípravě překvapivě lahodných zdravých jídel – grilováním, pečením, ohříváním či smažením. Kromě různých bramborových a zeleninových variací zde můžete připravovat krevety a mořské plody , mraženou zeleninu, masové kuličky , placičky, karbanátky…
I když zdravé stravě moc nedáte, užijte ho též. Skvěle totiž slouží i při ohřívání pokrmů . Třeba takovému 3 dny starému řízku vdechne nový živo t! Otevřete fritovací šuplík, vložíte řízek, otočíte kolečkem a za pár minut máte řízek jak čerstvě vytažený z pánvičky. Oproti mikrovlnné troubě je opět znovu křupavý ! Podobně lze vracet do „druhého kola“ například veškeré grilované pokrmy , hamburgery, zeleninu, ale třeba i lívance nebo koblihy.
Perfektní funkcí je termostat ! V tomto horkovzdušném fritovacím hrnci** jídlo počká** : po uplynutí nastaveného času na mě totiž nejen cinkne, ale i se sám vypne!
Výhodou také je, že fritovací nádobu můžete vyndat a bez problému umýt myčce.
Parametry:
Na závěr si dovolím jeden tip pro ty, kdo se tuku v jídle přeci jen úplně vzdát nechtějí. Zdravá tatarka mojí kamarádky Mony – v misce smíchejte trochu majonézy s bílým jogurtem (poměr zvolte podle stavu svých jater, podkožního tuku nebo hříšků předchozích dnů), nastrouhejte malou cibulku, kyselou okurku, přidejte lžičku dijonské (nebo jakékoliv jiné) hořčice a trochu citronové šťávy, osolte, případně opepřete.
JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ – STAČÍ NASTAVIT TEPLOTU A ČAS A FRIŤÁK SE O VŠE POSTARÁ SÁM