<H4>POPIS Raymond Blanc je francouzský šéfkuchař, který již po 31 let drží se svou restaurací Le Manoir aux Quat'Saisons 2 Michelinské hvězdy. . Získal také Řád britského impéria a nespočet dalších ocenění. Své zkušenosti z kuchyně se rozhodl zúročit při výrobě kvalitního nádobí a příslušenství tak, aby se jemu samotnému s ním dobře vařilo. Důvěřujte zkušenostem a úsudku muže, který toho v kuchyni dokázal opravdu mnoho.
Grilovací pánev s rýhovaným dnem skvěle nahradí gril především při přípravě steaků. lze ji však využít i pro přípravu ryb a dalších pokrmů. Tato pánev má tělo z velmi odolného hliníku , dno z nerezové oceli a uvnitř je opatřena trojitou nepřilnavou teflonovou vrstvou , která ji chrání před poškrábáním a připálením vařeného jídla. Pánev se díky použitým materiálům a své konstrukci rychle a rovnoměrně ohřívá po celém svém povrchu a teflonovému povlaku nevadí ani kovové náčiní. Rukojeť je potažená silikonem pro pohodlnou manipulaci a bezpečné zacházení. Výrobky z litého hliníku se silikonovými držadly Raymond Blanc jsou odolné až do teploty 180°C a díky nerezovému dnu je** lze používat na indukční desce. SPECIFIKACE Průměr:** 28 cm
Výška: 5 cm
Hmotnost: 1,7 kg
Materiál: eloxodované tělo z litého hliníku, trojvrstvá nepřilnavá vrchní vrstva z teflonu, silikonová rukojeť
Barva: černá
Země původu: Velká Británie
Záruka: doživotní
<STYLE></STYLE> <STYLE></STYLE>
Názor experta Marka Rauvolfa
“Tato grilovací pánev je opravdu skvělá co se týče poměru cena/výkon. Mám s ní dobré zkušenosti, používám ji často při našich kurzech a díky jejímu nepřilnavému povrchu se na ní velmi dobře připravují steaky, zelenina i ryby. Díky čtvercovému tvaru má větší plochu pro grilování a vy tak na ní můžete připravit například 3 celé ryby najednou.”
VÝHODY A NEVÝHODY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD></TD> <TD>
Vroubkované dno se skvěle hodí pro přípravu steaků, kterým dodá typický grilovaný vzhled.
Výlevky na obou stranách pánve; vhodné i pro leváky .
Pánev výborně vede teplo.
Tvrdě eloxované tělo je robustní a má dlouhou životnost.
Díky teflonové vrstvě se nic nepřichytí k povrchu nádoby, ani pokud se pokrm lehce připálí.
Při vaření je možné používat i kovové nástroje.
Rukojeť je potažena měkkým materiálem, který zajišťuje pohodlné, ale pevné uchopení.
Velmi snadno se čistí.
</TD> </TR> <tr…