Přemýšlíte jak dovést recept vaší babičky k ještě větší dokonalosti? Ingredience ponechte, stejně tak i jejich poměr, protože ty by byla škoda měnit. Namísto toho zkuste klasickou formu vyměnit za takovou, kterou doma jen tak každý nemá a která z bábovky vytvoří skvostné cukrářské dílo.
Forma je vyrobena z masivního litého hliníku, který zajišťuje perfektní rozvod tepla. Sám výrobce tak doporučuje snížit při pečení teplotu klidně až o 15°C, než se píše v receptech.
Před prvním použitím a po každém následujícím umyjte ručně teplou mýdlovou vodou. Přílišné namáčení se nedoporučuje. Přílišné odmaštění formy není žádoucí. Formu naplňte maximálně do 3/4, aby nedošlo k přetečení. Nikdy nepoužívejte pro vymazání olivový olej, slunečnicový olej ani jiné běžné stolní oleje! Doporučujeme používat námi nabízený sprej na vymazávání forem. Formu na pečení je třeba vždy vysypat moukou nebo strouhankou! Nepoužívejte kovové předměty či drátěnky.