Keramická forma na pečení výborných pařížských baget.
Tato forma je výsledkem dvouletého bádání Emile Henry Tajemstvím dobře upečené bagety je optimální vlhkost ve formě, která vzniká v počáteční fázi pečení. Ta potom může unikat speciálními otvory tak, aby hotová bageta byla uvnitř vláčná a na povrchu křupavá Výrobní technologií High Resistance® je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat Keramika je extrémně odolná do teploty 270 °C Burgundská hlína je vypálena při 1100°C, společně s glazurou Bagety můžete po upečení ve formě rovnou i porcovat, díky speciální keramice Flame nedojde k poškození Ihned po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí vložit do mikrovlnky nebo do trouby Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče Vhodné do mikrovlnky Lze mýt v myčce nádobí Ideální na přípravu i servírování pokrmů
Klenuté, zevnitř neglazované víko s otvory pomáhá kontrolovat úroveňvlhkosti, aby byla zajištěna křupavá kůrka a nadýchaná střídka uvnitř
Nádobí z kolekce High Resistance je vysoce odolné vůči nárazům i poškrábání. Také je odolné vůči teplotním šokům. Po vyjmutí z mrazáku lze vložit rovnou do trouby. Nádobí nepopraská. Není určeno pro používání na zdrojích přímého tepla, jako jsou elektrické nebo plynové plotny.
Vnější rozměry: 39,5 × 23, výška 10 cm Vnitřní rozměry: 36,5 × 21,5, vnitřní výška 2,5 cm Celkový objem: 3,7 litru Hmotnost: 3,36 kg
Rodinná firma Emile Henry, která již přes 150 let čerpá z toho nejlepšího z tradiční burgundské keramiky a zdokonaluje ji za používání technologií moderní doby. Výsledkem je velmi kvalitní a pěkné nádobí na pečení, vaření a stolování, které si zamiluje mnoho zákazníků, kuchařů a konzumentů.Každý kus je vyráběn ručně a z přírodních materiálů, a proto se dá říct, že je každý autentický originál.Technologií High Resistance® je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat.
?