Výrobce | Emile Henry |
Barva | Granátová |
Typ produktu | Zapékací miska |
EAN | 3289313496503 |
** POPIS Zapékací mísa Ultime od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům** . Odolá teplotám od – 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Tato zapékací mísa má obdélníkový tvar se zaoblenými rohy a je opatřena dvěma uchy pro pohodlnou manipulaci. Je ideální na přípravu lasagní, mořských plodů, gratinovaných brambor, na musacu (musaca je tradiční zapékaný pokrm pocházející z Balkánu a Blízkého Východu, známá je řecká musaka, která se skládá z vrstev mletého masa podušené s cibulí a česnekem, lilku, rajčat a bešamelové omáčky), sladkých nákypů atd.
</p> <p>Emile Herny je rodinná firma. Zapékací mísa je
vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má
krásný francouzský design , díky kterému můžete pokrm
v míse rovnou servírovat. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní
ruční práci. Zapékací miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné
trouby, trouby i do myčky na nádobí. Rozměr formy je 29 × 19 cm
(vnitřní rozměr dna 23 × 15 cm) a objem 1,65 l. Výhodou keramické
zapékací mísy je rovnoměrné vedení tepla a mísa
udrží pokrm dlouho teplý .
SPECIFIKACE Délka: 29 cm
Šířka: 19 cm
Vnitřní rozměr : 23 × 15 cm
Objem: 1,65 l
Materiál: keramika
Barva: granátová
Záruka: 10 let na výrobní vady
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Zapékací mísa je vyrobena ze speciální
burgundské keramiky, která je** odolná proti poškrábání, nárazům a
teplotním šokům** .
Ručně vyrobeno.
Krásný francouzský design.
Zapékací mísa je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.
Ideální na sladké nákypy, gratinované brambory, lasagne, mořské plody,
musacu atd.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do mikrovlnné trouby : Ano
Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C
Vhodné do chladničky : Ano
Vhodné do mrazáku : Ano do – 20 °C
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
</p> RECEPT NA GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY <p>800 g brambor, 400 ml smetany (31%), 100 g parmazánu / sýru Grana Padano, sůl, pepř, muškátový oříšek
**Postup:
** 1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
2. Smetanu ochuťte solí, pepřem a troškou muškátového oříšku. Přidejte strouhaný parmezán a zamíchejte.
3. Brambory naskládejte do pekáčku a zalijte ochucenou smetanou.
4. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C cca 40 minut (do zlatova).
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/XrOASWZyoew“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho
do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Emile Henry nebo na
další podobné produkty.
<style type=„text/css“></style>