Emile Henry zapékací mísa ULTIME, 22x14 cm, granátová

605 Kč

Pekáče a zapékací mísy

Do obchodu Chefshop.cz

Skladem

** POPIS Zapékací mísa Ultime od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům** . Odolá teplotám od – 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Tato zapékací mísa má obdélníkový tvar se zaoblenými rohy a je opatřena dvěma uchy pro pohodlnou manipulaci. Je ideální na přípravu lasagní, mořských plodů, gratinovaných brambor, na musacu (musaca je tradiční zapékaný pokrm pocházející z Balkánu a Blízkého Východu, známá je řecká musaka, která se skládá z vrstev mletého masa podušené s cibulí a česnekem, lilku, rajčat a bešamelové omáčky), sladkých nákypů atd.

</p> <p>Emile Herny je rodinná firma. Zapékací mísa je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design , díky kterému můžete pokrm v míse rovnou servírovat. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Zapékací miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Rozměr formy je 22 × 14 cm (vnitřní rozměr dna 17 × 11 cm) a objem 0,8 l. Výhodou keramické zapékací mísy je rovnoměrné vedení tepla a mísa udrží pokrm dlouho teplý .

Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání. SPECIFIKACE Délka: 22 cm

Šířka: 14 cm

Vnitřní rozměr: 17 × 11 cm

Objem: 0,8 l

Materiál: keramika

Barva: granátová

Záruka: 10 let na výrobní vady
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr> <td></td> <td> Zapékací mísa je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je** odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům** .

Ručně vyrobeno.

Krásný francouzský design.

Zapékací mísa je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.

Ideální na sladké nákypy, gratinované brambory, lasagne, mořské plody, musacu atd.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby : Ano

Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C

Vhodné do chladničky : Ano

Vhodné do mrazáku : Ano do – 20 °C

<iframe src=„https://­www.youtube.com/em­bed/QgOcOFCC-qo“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscre­en=„allowfullscre­en“></iframe>

</p> RECEPT NA GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY <p>800 g brambor, 400 ml smetany (31%), 100 g parmazánu / sýru Grana Padano, sůl, pepř, muškátový oříšek

**Postup:

** 1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

2. Smetanu ochuťte solí, pepřem a troškou muškátového oříšku. Přidejte strouhaný parmezán a zamíchejte.

3. Brambory naskládejte do pekáčku a zalijte ochucenou smetanou.

4. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C cca 40 minut (do zlatova).

<iframe src=„https://­www.youtube.com/em­bed/XrOASWZyo­ew“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscre­en=„allowfullscre­en“></iframe>
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Emile Henry nebo na další podobné produkty.
<style type=„text/css“></sty­le>

Výrobce Emile Henry

Související produkty