Materiál | keramika |
Objem | 2 l |
Druh | zapékací misky;hranaté |
Barva | červená |
Výška | 9,3 cm |
Délka | 31 cm |
Šířka | 13 cm |
Vhodné do myčky | ano |
Vhodné do trouby | ano do 270 °C |
Vhodné do lednice | ano |
Vhodné do mrazničky | ano |
Výrobce | Emile Henry |
** POPIS Forma na biskupský chlebíček od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům** . Odolá teplotám od – 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Tato vysoká forma s postranním vroubkováním je ideální na přípravu biskupského chlebíčku, vysokých buchet (např. perníku), sladkých koláčů nebo třeba briošek.
</p> <p>Emile Herny je rodinná firma. Forma na biskupský chlebíček je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design . Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Forma je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Rozměr formy je 31 × 13 × 9,3 cm a objem 2 l. Výhodou keramické formy je rovnoměrné vedení tepla a forma udrží pokrm dlouho teplý .
Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání. SPECIFIKACE Délka: 31 cm
Šířka: 13 cm
Výška: 9,3 cm
Objem: 2 l
Materiál: keramika
Barva: granátová
Záruka: 10 let na výrobní vady
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Vysoká forma je vyrobena ze speciální
burgundské keramiky, která je** odolná proti poškrábání, nárazům a
teplotním šokům** .
Ručně vyrobeno.
Krásný francouzský design.
Forma na biskupský chlebíček je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.
Ideální na sladké koláče, vysoké perníky, briošky, biskupský
chlebíček atd.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do mikrovlnné trouby : Ano
Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C
Vhodné do chladničky : Ano
Vhodné do mrazáku : Ano do – 20 °C
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
</p> RECEPT NA BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK <p>4 vejce (oddělené bílky a žloutky), 80 g krupicového hnědého cukru, 100 g změklého másla nakrájeného na kostičky nebo nastrouhaného nahrubo, 150 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, kompotová miska nakrájených suchých plodů ovoce + oříšky (rozinky, meruňky, datle, vlašské ořechy), 1 tabulka 70% hořké čokolády na polevu, 1 lžíce sádla na vymazání formy, hrubá mouka nebo dětská krupička na vysypání formy
Postup:
Zdroj receptu: www.apetitonline.cz
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/y2P8A6l8IdE“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho
do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Emile Henry nebo na
další podobné produkty.
<style type=„text/css“></style>