POPIS </p> <p>Oválný keramický pekáč od výrobce Emile Henry je vyroben ze speciální burgundské keramiky, která je** odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům** . Odolá teplotám od – 20 °C do 250 °C a můžete ho dát z mrazáku přímo do trouby bez toho aby popraskal. Pekáč je vyroben ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design v granátové barvě. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Pekáč je vhodný do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Materiál je čistě přírodní – neuvolňují se škodlivé látky .
Pekáč Emile Henry má oválný tvar a součástí
pekáče je poklice . Díky velkému objemu a rozměru jej využijete
při pečení celého kuřete, kachny apod. Díky krásnému designu se pekáč
hodí i na servírování a bude krásnou ozdobou vašeho prostřeného
stolu . Pekáč není určený na přímý zdroj tepla
.
SPECIFIKACE Rozměr: 41,5 × 24 cm
Výška: 24 cm včetně poklice
Objem: 5,8 l
Materiál: keramika
Barva: granátová
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Keramický pekáč je vyroben ze speciální
burgundské keramiky, která je** odolná proti poškrábání, nárazům a
teplotním šokům** .
Pekáč je velmi odolný vůči poškrábání a díky technologii High Resistance odolává vysokým teplotám.
Materiál je čistě přírodní – neuvolňují se škodlivé látky .
Krásný francouzský design a můžete ho použít i na stolování.
Keramický pekáč je vhodný do trouby do 250°C, mikrovlnky, lednice, mrazáku i do myčky na nádobí.
Ideální na pečení větších porcí nebo celého kuřete, kachny nebo sekané.
Keramika dlouho udrží teplo .
Součástí pekáče je keramická poklice .
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do lednice: Ano
Vhodné do mrazáku: Ano do – 20 °C
Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano
Vhodné do trouby: Ano do 250 °C
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
</p> RECEPT NA GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY <p>800 g brambor, 400 ml smetany (31%), 100 g parmazánu / sýru Grana Padano, sůl, pepř, muškátový oříšek
**Postup:
** 1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
2. Smetanu ochuťte solí, pepřem a troškou muškátového oříšku. Přidejte strouhaný parmezán a zamíchejte.
3. Brambory naskládejte do pekáčku a zalijte ochucenou smetanou.
4. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C cca 40 minut (do zlatova).
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Emile Henry nebo na podobné produkty.