Grilovací plát na ryby je určený na použití přímo na ohni. Zajistí,
že Vaše ryba nebo seafood zůstanou křehké s delikátní „kouřovou“
vůní. Díky vysokým okrajům můžete rybu připravovat přímo
v marinádě. Vroubkovaný povrch zanechá typické proužky na grilovaném
pokrmu. Díky glazovanému hladkému povrchu se velmi snadno čistí. Možné
mýt v myčce na nádobí.
<FONT color=#d22b00>POZOR: Nelze použít přímo na varné desce
sporáku, došlo by k prasknutí plátu!</FONT> Každý kus Emile Henry
je originál: vyráběn z čistě přírodního materiálu a
ručně tak, abyste si i Vy mohli vychutnat autentické
potěšení z francouzské kuchyně a umění užívat života. Kvalitní
burgundská hlína je společně s glazurou vypálena při
1100°C . Nádobí Emile Henry je proto odolné proti
nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale
i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné
troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do
trouby či mikrovlnné trouby. Všechno nádobí od Emile Henry je
stálobarevné a samozřejmě lze mýt v myčce.