Materiál | keramika |
Objem | 3 l |
Druh | zapékací misky;hranaté |
Barva | černá |
Výška | 6,5 cm |
Délka | 36 cm |
Šířka | 24 cm |
Vhodné do myčky | ano |
Vhodné do trouby | ano do 270°C |
Vhodné do mikrovlnné trouby | ano |
Vhodné do lednice | ano |
Vhodné do mrazničky | ano |
Výrobce | Emile Henry |
</P>
POPIS <P>Obdélníkový keramický
pekáč ** od výrobce Emile Henry je vyroben ze speciální burgundské
keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a
teplotním šokům** . Odolá teplotám od – 20 °C do 270 °C a můžete
ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Zapékací mísa je
vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má
krásný francouzský design v pepřové barvě. Barvy jsou
přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Pekáč je vhodný do
lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí.
Pekáč Emile Henry má obdélníkový tvar se zaoblenými rohy a má jemně zvlněné okraje. Je ideální pro zapékání rozmanitých porkmů. Připravíte v něm lasagne, gratinované brambory, ale také koláče, perník, bublaninu nebo italské tiramisu. Díky krásném designu se pekáč hodí i na servírování a bude krásnou ozdobou vašeho prostřeného stolu . Rozměr pekáče je 36 × 24 cm (vnitřní rozměr dna je 29 × 21 cm), hloubka 6,5 cm a objem 3 l.
SPECIFIKACE Délka: 36 cm
Šířka: 24 cm
Výška: 6,5 cm
Objem: 3 l
Materiál: keramika
Barva: pepřová
VÝHODY A NEVÝHODY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD></TD> <TD>
Zapékací mísa je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je** odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům** .
Ručně vyrobeno.
Krásný francouzský design.
Pekáč je vhodný do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.
Ideální na sladké nákypy, gratinované brambory, lasagne, mořské plody, musacu atd.
</TD> </TR> </TBODY> </TABLE> PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do lednice: Ano
Vhodné do mrazáku: Ano do – 20 °C
Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano
Vhodné do trouby: Ano do 270 °C
<IFRAME src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></IFRAME>
</P> RECEPT NA GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY <P>800 g brambor, 400 ml smetany (31%), 100 g parmazánu / sýru Grana Padano, sůl, pepř, muškátový oříšek
**Postup:
** 1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
2. Smetanu ochuťte solí, pepřem a troškou muškátového oříšku. Přidejte strouhaný parmezán a zamíchejte.
3. Brambory naskládejte do pekáčku a zalijte ochucenou smetanou.
4. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C cca 40 minut (do zlatova).
<IFRAME src=„https://www.youtube.com/embed/XrOASWZyoew“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></IFRAME>
CO DÁL?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Emile Henry nebo na podobné produkty.
<STYLE type=„text/css“></STYLE>