Materiál | keramika |
Objem | více než 3 l |
Průměr | více než 27 cm |
Barva | bílá |
Výška | 9 cm |
Vhodné do myčky | ano |
Vhodné do trouby | ano do 270°C |
Vhodné do mikrovlnné trouby | ano |
Vhodné do lednice | ano |
Vhodné do mrazničky | ano |
Výrobce | Emile Henry |
</p> POPIS <p>Keramická mísa na salát od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je** odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům** . Odolá teplotám od – 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Salátová mísa je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design v barvě slonové kosti. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí.
Salátová mísa Emile Henry bude ozdobou vašeho prostřeného
stolu . Můžete ji použít na zeleninový nebo ovocný salát, na
dezert, polévku a díky odolnému materiálu i pro zapékání v troubě.
Průměr mísy je 28 cm a její objem je 3,2 l.
SPECIFIKACE Průměr: 28 cm
Objem: 3,2 l
Výška: 9 cm
Materiál: keramika
Barva: slonová kost
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Mísa na salát je vyrobena ze speciální
burgundské keramiky, která je** odolná proti poškrábání, nárazům a
teplotním šokům** .
Ručně vyrobeno.
Krásný francouzský design.
Ideální na servírování salátu, na uskladnění ovoce atd.
Vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do lednice: Ano
Vhodné do mrazáku: Ano do – 20 °C
Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano
Vhodné do trouby: Ano do 270 °C
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
</p> SALÁT CAPRESE <p>4 větší masitější rajčata, 2 koule mozzarelly, lístky čerstvé bazalky, mořská sůl, čerstvě mletý černý pepř, olivový olej a podávejte, balzamikový ocet
Postup:
Čtyři větší masitější rajčata a dvě koule mozzarelly nakrájejte na
stejně silná kolečka. Střídavě je narovnejte na talíř, posypte lístky
bazalky, posolte mořskou solí a čerstvě mletým černým pepřem,
postříkejte olivovým olejem a podávejte. Případně můžete dochutit
balzamikovým octem.
SALÁT WALDORF 2 pevná jablka, omytá, 1 lžíce citronové
šťávy, 1 stonek řapíkatého celeru, pokrájený, 4 lžíce majonézy,
2 hrsti vlašských ořechů, ledový salát k podávání
Postup:
Jablka nakrájejte nebo nastrouhejte a zalijte citronovou šťávou. Přidejte ostatní ingredience a důkladně promíchejte. Rozdělte na talíř na listy salátu a podávejte.
</p> ŘECKÝ SALÁT <p>4 velká rajčata, 1 okurka, oloupaná, 1/2 červené cibule, na menší kousky, sýr feta (cca 85 g), 16 oliv kalamata, 1 lžička sušeného oregana, 4 lžíce řeckého olivového oleje, chléb pita k podávání
Postup:
Nakrájejte 4 velká rajčata, 1 okurku, oloupanou, a 1/2 červené cibule na menší kousky. Na kousky nakrájejte i sýr feta. Vše vložte do mísy, přidejte 16 oliv kalamata, 1 lžičku sušeného oregana a 4 lžíce řeckého olivového oleje. Lehce promíchejte a podávejte s chlebem pita.
Zdroj receptů: www.apetitonline.cz
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/uNXSHO5qsAc“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho
do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Emile Henry nebo na
podobné produkty.
<style type=„text/css“></style>